Navštíveno 4305x

13.07.2011, 22:55 |
xid Prodám, renault megane clasic 1.6e r.v.: 1997, tmvavě červená barva, nejto 225tis., novy olej + filtry, svíčky, přední destičky, udělány rozvody, vyměměný těsnění pod hlavou a preventivně stáhnutá hlava, el. vyhřívaná čelní sklo a sedačky, el. okénka a zrcadla, ovládání radia pod volantem, origo clona na zadním skle, výškově stavitelné sedadlo řidiče (+nastavitelná bederní opěrka) 2 x Airbag, zamykání zpátečky construkt, centrál s alarmem na dálku, nandavací tažný, dobrý stav na pěkných zimních kolech, ( v rpubehu minuleho roku jsem na tom ještě dělal pár drobností co byly potřeba nove ložisko PP kolo, čepy řízení, vyměněná cívka zapalování...), nějaký chybky by se taky najdou: horší výfuk, nemá přední mlhovky (kdyžtak bych sehnal a namontoval), LZ lem je lehce promáčknutej a PZ začíná reznout jinak bez koroze
Cena 17tis. + nějaká ta dohoda při rychlém jednání.
tel.: 777870503
Fotky dodám až ho nafotim případně zašlu mejlem

23.10.2011, 21:29 |
xid Tak zase aktualní

23.10.2011, 21:30 |
xid

xid

xid

xid

xid

23.10.2011, 21:31 |
xid

23.10.2011, 21:31 |
xid
Něco takového sháním na vození bordelu.
Pokud je plně pojízdné a bez problémů dojede do Ostravy, tak bych se pro něj klidně zítra stavil. Předpokládám, že nějaká malá dohoda na ceně na místě možná. Díky.

24.10.2011, 19:09 |
xid Tak nějaká dohoda na ceně by se asi dala, kdyžtak se ozvy na mob. 777 870 503

24.10.2011, 19:11 |
xid Jinak samozdřejmě plně pojízdně a bez jediného problému, chytá na otočení, elektrika je stoprocentní, jezdila s tim mladá a byla spokojená.

16.07.2012, 00:41 |
Kamil07 | Upraveno: 2012-07-16 00:45:12
Tak po necelém roce je auto opět na prodej.
Stav je +- stejný jako před rokem, jen je nový výfuk a nové zadní brzdy.
EKO výpalné je myslím 3 000,- Kč, ale přepis nepožaduju, já jsem to taky nepřepisoval a nikdy s tím nebyl problém. Pojistku jsem na to schopný sehnat za cca 1 800,- Kč/rok, kdyby někdo chtěl.
Důvod prodeje: Dělníka už nevyužiju a třeba ještě někomu poslouží.
Cena: 15 000,- Kč
Kamil07: Je to po tom tvym "řádění" v pojizdnym a uvnitř normálnim stavu? Jinak případné předání někde blíž středu republiky by nebylo možný?
Auto je po mém "řádění" úplně v pohodě.
Potřeboval jsem ho jen k ruce při rekonstrukci bytu, takže žádná velká makačka.
Odvezlo pár sádrošů, nějaké pytle s omítkou a to je tak vše. Vnitřek vypadá pěkně, venek má pár provozních škrábanců, ale myslím, že nic, co by se nedalo přežít.
Pokud budeš chtít, tak ti ho můžu klidně přivézt až před dům, dojede kamkoli :-)
Ještě bude nové čelní okno, je na něm malá tečka a mám ho pojištěné, tak toho alespoň využiju.
Pokud je EKO v tomhle případě jenom 3000, tak bych do něj i šel. Kosmetický vady samozřejmě neřešim, měl bych ho taky jenom jako winter car a jako druhý auto v případě potřeby. Jediný co je, tak ta vzdálenost. Přeci jen Cheb-Ostrava nic moc :-((
Jak říkám, klidně ti ho dovezu, pokud se nějak rozumně domluvíme.
Auto jsem dovezl z Prahy a dojelo bez sebemenšího zaváhání, takže Cheb by neměl být problém.
Tak nejde o to, aby si mi to dovezl, když si pro něj takhle můžu přijet i sám a vyjde to na stejno. Šlo spíš o to se možná sejít třeba někde napůl cesty nebo tak kvůli nákladům na cestu. Rozumné dohodě se taky určitě nebráním. Kdy bude tedy vyměněný to sklo a bude to aktuální?
Myslel jsem, že třeba nemáš čas, nedávno jsem takhle vezl do Plzně čtyřkolku, protože zájemce neměl vůbec čas si dojet.
Zítra odjíždím na dovolenou, takže za 14 dnů bych se ti ozval a domluvíme se, pokud to teda nějak nespěchá.
O.k, v pohodě. Počítej tedy semnou a až se vrátíš, tak se ozvi a nějak se domluvíme. Zatim díky.
Dobře, počítám s tebou a jak přijedu, tak se ozvu. Díky.
Aktualni, v cene zimni pneu 2x 7 mm a 2x 5 mm.